“Het is moeilijk uit te drukken hoe ik me nu voel.
Zoals ik al zei, bij iedere poging om het in woorden uit te drukken gaat de meest belangrijke informatie verloren.
Ik voel vooral rust. Het lijkt wel alsof ik meer bewust ben van mijn zijn, en mijn lichaam en geest beter met elkaar communiceren.
Ik ben gisteravond gemasseerd en ik merkte dat de masseur geen enkel spanningspunt kon vinden in mijn lichaam.
Het leek dat ook wel alsof de massage niet ‘goed’ was. Ik zag mijn 3 vriendinnen allemaal gebroken uit de massageruimte komen, omdat de masseur hun nek en schouders flink onder handen had genomen. Blijkbaar zaten ze alledrie lekker vast. Ik had helemaal die ervaring niet en ik begreep direct dat mijn lichaam in ontspannen toestand verkeerd. Ik hoop dat dit lang mag duren, want ik bruis van de energie en ondertussen voel ik me o zo rustig en ontspannen.”

Anja (30 jaar, een week na haar Helende Reis)

” … verder kan ik je nu al laten weten dat het goed gaat met mij. Krijg reacties van: ‘de scherpe randjes zijn eraf’, ‘je bent liever geworden’. En ik geniet, loop weer met een lach op deze wereld. Mensen denken soms dat ik verliefd ben maar dat is nog niet eens het geval, gewoon blij zijn.”

Christa (40 jaar, na 2 Helende Reizen)

”Lieve Alida,
Dank je wel voor de prachtige ervaringen. Twee reizen, totaal verschillend en beide even mooi. Ik heb nog nooit zo hard gehuild waar iemand bij was, laat staan iemand die ik nog nooit eerder had gezien. Door je rust, de toon van je stem en je warme energie voelde ik me zo op mijn gemak. Je engelengeduld heeft me verbaasd en geraakt. Het heeft me de gelegenheid gegeven mijn reis ook echt MIJN reis te laten zijn. De tijd was helemaal voor en van mij. Mijn hart lacht als ik aan je denk. :-)”

Brenda (5 maanden na haar Helende Reis)

“De Helende Reis sessie heeft een link gelegd tussen de stilte in het hoofd en het hart. Ik voelde dit daarna voortdurend in mij. Ik ben vanaf dat moment vaker gaan mediteren en merkte dat de energie van beide punten en vooral van  hart steeds sterker werd. Het is wonderbaarlijk om zoveel energie rond het hart te voelen. Daarnaast is er veel meer rust over me gekomen. Het diepe verdriet had een plek gekregen. 

De weken daarna heb ik met Alida de veranderingen gedeeld. Het was nodig om alles wat er gebeurde een plek te geven en me te begeleiden in het proces.

Ik ben inmiddels 6 weken na de sessie en ik ga nu verder met het verankeren van deze hoofd/hart connectie. Ik besteed veel minder tijd aan allerlei soorten afleiding, ben steeds duidelijker naar mijzelf en anderen en voel mijzelf onafhankelijker maar aan de andere kant steeds meer verbonden met de mensen om mij heen.

Ik heb nooit eerder begrepen wat het betekent om vanuit je hart te leven. Daar begin ik nu pas aan.” 

Paul (6 weken na drie coachingsessies)

“Er is wel veel veranderd. De verhouding met mijn zoon is absoluut anders en beter, ook mijn eigen zelfverzekerdheid is verbeterd.
Ik heb nu de mogelijkheid om terwijl ik in gesprek ben naar mezelf te kijken alsof iemand anders bezig is. Met andere woorden mijn zelfbewustzijn is verbeterd, het is alsof er een nieuwe mogelijkheid is bijgekomen. Een soort helicopterview. Verder kan ik nog steeds als ik probeer te gaan slapen bij mijn bron komen ik val dan heel snel in slaap.
Ik geloof zelfs, maar dat weet ik niet zeker dat ik minder gauw driftig wordt, ik twijfel want aangebrand zijn dat kan ik nog steeds.
Iets negatiefs heb ik eigenlijk niet te melden. Ik zou het iedereen aan raden.”

Peter (49 jaar, 1 maand na een Helende Reis)