Helende Reis

Wat is 'De Helende reis'?

Een helende reis proces is van oorsprong een praktische en eenvoudige methode om diepliggende gevoelens te onderzoeken en vrij te maken. De methode is ontwikkeld door Brandon Bays en omvat een verzameling technieken die bijdragen aan het verwerken van emoties en veelal diep inzicht geven.

Gaandeweg merkte ik dat sommige technieken beter werkten dan andere en heb ik alle franje van de processen gehaald. De kennis, ervaring en zelf ontwikkelde technieken heb ik er aan toegevoegd.

Elk proces is uniek en sluit daarmee volledig aan op jou, op jouw situatie en op het momentum waarin we elkaar ontmoeten. Dat betekent dat een helende reis meerdere uren kan duren en dat we diepgaand kijken naar jouw thema en helderheid brengen in wat er zich afspeelt.

Hoe gaat het in z'n werk

De basis van het proces is je emotie. Wanneer emoties zich opstapelen kan het teveel worden, of zijn er controlemechanismes nodig om ze in bedwang te houden. Door je emoties volledig tot op de bodem te doorvoelen, en daar begeleid ik je in, komt er meteen voelbaar ruimte in jezelf tot leven.

Die ruimte wordt door iedereen anders ervaren en benoemd, maar de overeenkomst is in alle gevallen dat de ervaring van tijd verdwijnt, er geen gedachten meer zijn en je een extreme helderheid ervaart.

Of je nu kiest voor coaching of een helende reis proces, in beide gevallen maak ik gebruik van bekrachtigingstechnieken die voortkomen uit diepe waarneming in het kwantumfysisch veld. Simpelweg betekent het dat er andere mogelijkheden worden uitgenodigd dan waar je je nu in bevindt, mogelijkheden die aansluiten bij wie jij bent en waar jij voor staat.

Wezenlijke verandering begint in jouw binnenwereld

Lorem ipselorem

"Het is moeilijk uit te drukken hoe ik me nu voel. Zoals ik al zei, bij iedere poging om het in woorden uit te drukken gaat de meest belangrijke informatie verloren. Ik voel vooral rust. Het lijkt wel alsof ik meer bewust ben van mijn zijn, en mijn lichaam en geest beter met elkaar communiceren. Ik ben gisteravond gemasseerd en ik merkte dat de masseur geen enkel spanningspunt kon vinden in mijn lichaam. Het leek dat ook wel alsof de massage niet ‘goed’ was. Ik zag mijn 3 vriendinnen allemaal gebroken uit de massageruimte komen, omdat de masseur hun nek en schouders flink onder handen had genomen. Blijkbaar zaten ze alledrie lekker vast. Ik had helemaal die ervaring niet en ik begreep direct dat mijn lichaam in ontspannen toestand verkeerd. Ik hoop dat dit lang mag duren, want ik bruis van de energie en ondertussen voel ik me o zo rustig en ontspannen.”
Anja (30 jaar, een week na haar Helende Reis)

Kwantum observatie

Kwantumfysica was zo’n woord waar ik me altijd heel oncomfortabel bij voelde, iets ongrijpbaars. Maar wanneer je situaties uit het dagelijks leven vanuit de meest eenvoudige basisprincipes van kwantum fysica bekijkt dan wordt het opeens tastbaar. 

Praktisch

Mijn werk verloopt organisch. Na een telefonische kennismaking kiezen we in overleg voor een coachings ontmoeting (1,5 uur) of een wat langer proces van meerdere uren waarin technieken van de helende reis worden gebruikt en je ze zelf ook leert. Zo kun je er ook eenvoudig zelf mee aan de slag.

Na elke ontmoeting volgen er één of meerdere telefonische verdiepende gesprekken. Wat er in beweging is gezet in de persoonlijke ontmoeting kan dan verder uitrimpelen in je leven. Waar nodig geef ik feedback, beantwoord ik vragen en geeft lees- en luistertips. Tenslotte bekijken we ook of er al dan niet een vervolg nodig is, een volgende ontmoeting of een volgende belafspraak of dat je voldoende in jezelf open hebt kunnen leggen om verder te kunnen.

Alleen als je van plan bent medicatie zoals anti-depressiva of rustgevende middelen af te bouwen raad ik je aan voor een langere samenwerking te kiezen en meerdere afspraken te plannen in een traject. Evengoed zullen deze afspraken organisch verlopen en plan ik tussen de ontmoetingen op zeer regelmatig basis telefonische verdiepingen in. Ik heb hierin geen 9 tot 5 mentaliteit en ben ook buiten kantoortijden bereikbaar om je proces te ondersteunen.

Tarieven

Telefonische kennismaking

Geen kosten

Coaching: Ontmoeten en SamenWerken 1,5 uur

inclusief telefonisch verdiepingsmoment (ongeveer 20 minuten)

€ 100,- incl. BTW

Helende Reis proces 2,5/3 uur

inclusief 2 á 3 telefonische verdiepingsmomenten

€ 200,- incl. BTW

Sessies kunnen alleen contant worden betaald na afloop van het proces. Het is mogelijk een BTW factuur te ontvangen. Geef in dat geval de gegevens van je bedrijf door.

Veel gestelde vragen

Veel mensen hebben vragen of twijfelen als ze op het punt staan te kiezen voor hulp in de vorm van therapie **Begeleiding?.
Hieronder vind je een aantal antwoorden op de meest gestelde vragen.

Mocht je je vraag niet tegenkomen bel of mail mij dan zodat ik je vraag kan beantwoorden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.