Deze pagina is nog in opbouw.

Coaching

Wat coaching voor mij betekent

Mijn ontmoeting met jou is gebaseerd op samen-werken met-, en bekrachtigen van jouw bewustzijn. 

Ik breng mijn Zelf, mijn bewustzijn en de informatie die ik in me draag mee naar onze ontmoeting. Ik deel het liefst zodanig dat je het in jezelf herkent, de dwarsverbanden gaat zien. Dat geeft altijd ruimte.

Hoe werk ik?

De kracht van Samen
Ieder mens is in staat krachtig leiding te nemen zichzelf en in haar of zijn eigen leven. Vaak denken we dat dat dan een leven is waarin alles gladjes verloopt en er geen gekke dingen gebeuren. De realiteit is meestal anders. Er gebeurt van alles, en je hebt het er mee te doen. Je emoties kunnen voelen en toch stevig blijven staan is wat ik in de praktijk heb geleerd. Met vallen, en met die altijd innerlijk drive weer op te staan.
In mijn sessies werk ik nadrukkelijk samen met jou. Uiteraard kom je met een vraag, en deel ik mijn kennis met jou. Toch zul je merken dat je alles al in huis hebt. Samen verbinden we deze kennis en laten het voor je werken.

Een avontuur naar jezelf
Om leiding te kunnen nemen in jezelf, autonoom en zelfstandig, is er nieuwsgierigheid, openstaan voor kennis en het openleggen van nieuwe routes nodig. Zelf opmerken waar je compromissen hebt gesloten en deze ontmantelen. Dat zal verrassingen opleveren, confrontaties misschien, maar je zult ook merken dat je in een diepere laag van verbinding komt met wie jij wézenlijk bent.

Oorspronkelijk weten
Ik heb gemerkt dat veel kennis verloren is gegaan en dat de huidige manier van omgaan met emotionele of psychische problemen en levensvragen, hoe goed bedoeld ook, niet zo effectief is als zou kunnen. De stuwkracht van emoties leren kennen en ze inzetten in het dagelijks leven is een nog onontgonnen gebied. Ik heb er veel onderzoek in gedaan en heb ervaring uit mijn eigen leven weten te koppelen aan onderbouwde kennis. Ik noem het bewustzijnswetenschap.

In mijn sessies werk ik nadrukkelijk samen met jou

Onderwerpen die in mijn sessies naar voren komen zijn:

°  wat is een emotie nu wérkelijk
° ontdekken hoe je emoties voor je laat werken, zowel de positieve als de negatieve
° ontdekken welke invloed het brein en het denken heeft op je lichaam en je gevoelswereld
° ontdekken hoe energie wordt gegenereerd en hoe het verloren gaat
° ontdekken hoe deze realiteit functioneert  en welke invloed dat heeft op jouw leven
° ervaren van je bewustzijn niet alleen in rust maar ook in je dagelijkse leven zonder lang te hoeven mediteren
° het onderzoeken van oorspronkelijke vermogens als de kracht van aandacht en focus, hoe het functioneert en wat dat teweeg brengt
° wat is autonoom bewustzijn en hoe leef je het in je dagelijks leven

Het lijken grote woorden, en toch breng ik de informatie zó dat je het kunt ervaren tijdens de sessie, maar ook situaties in je leven zult herkennen waarin je dit vermogen al leeft.

Durf jij jouw emoties te laten stromen?

Emotie wordt vaak opgedeeld in positief of negatief. Van de positieve willen we graag meer, de negatieve vermijden we of willen we zo snel mogelijk omgepoold tot positief.

Het woord E-motie bestaat uit de grote E en staat voor Energie (natuurkunde). Motie is de beweging van de energie onder andere in ons lichaam. Vaak voelbaar en soms ook zichtbaar in intense emoties als woede en angst.

Emoties -ontlabelen en diep voelen is letterlijk energie vrijmaken.

Praktisch

Mijn werk verloopt organisch. Na een telefonische kennismaking kiezen we in overleg voor een coachings ontmoeting (1,5 uur) of een wat langer proces van meerdere uren waarin technieken van o.a. de helende reis worden gebruikt en je ze zelf ook leert. Zo kun je er ook eenvoudig zelf mee aan de slag.

Verdiepingsmomenten. Na ongeveer een week mail ik je voor het maken van een belafspraak waarin we kunnen onderzoeken wat het effect is van de sessie. Tijdens dat gesprek geef ik waar nodig feedback, beantwoord ik vragen en geeft lees-, kijk- en luistertips. Wat in beweging is gezet in de sessie kan dan nog verder uitrimpelen in je leven. Tenslotte bekijken we ook of er al dan niet een vervolg nodig is, een volgende ontmoeting of een volgende belafspraak, of dat je voldoende in jezelf open hebt kunnen leggen om verder te kunnen.

Alleen als je van plan bent medicatie zoals anti-depressiva of rustgevende middelen af te bouwen raad ik je aan voor een langere samenwerking te kiezen en meerdere afspraken te plannen in een traject. Evengoed zullen deze afspraken organisch verlopen en plan ik tussen de ontmoetingen op zeer regelmatig basis een telefonisch verdiepingsmoment in. Ik heb hierin geen 9 tot 5 mentaliteit en ben ook buiten kantoortijden bereikbaar om dit delicate proces te ondersteunen.

Tarieven

Telefonische kennismaking

Coaching: Ontmoeten en SamenWerken 1,5 uur

inclusief telefonisch verdiepingsmoment (ongeveer 20 minuten)

Helende Reis proces 2,5/3 uur

inclusief 2 á 3 telefonische verdiepingsmomenten

Geen kosten

€100,- incl. btw

€200,- incl. btw

Sessies kunnen alleen contant worden betaald na afloop van het proces. 
Het is mogelijk een btw factuur te ontvangen. Geef in dat geval de gegevens van je bedrijf door.

Praktijkadres

Neem contact met mij op