Cosmic Cathedral | Klankreis & Samenklank

In onze thuiswereld wordt voor ons gezongen.
Trillingen die de energie om- en door ons heen laten vibreren. Als ondersteuning, bevestiging en viering van wie wij in essentie zijn.

Deze thuiswereld ook hier ervaren in onze gevoelswereld, zonder afsluiting, open en krachtig, dat kunnen we samen. Het horen en voelen van vibratie die voortkomt
uit onszélf, frequenties gevuld en vervuld met ons bewustzijn.

Afstemmen op jezelf, autonoom en krachtig. Trillingen genererend die een bewustzijnsgemoedstoestand mogelijk maken waarin we kunnen ontkoppelen van filters. Voorbij de grenzen van de materie een landingsplatform genereren voor de op handen zijnde ontmoetingen met onze familie.

Deze middag wordt geopend door alida (flügelhorn) en Siem (gongs, klankschalen, symphonische percussie), in samenwerking met Anne Haanappel (vrije klanken, zang en/of codes) en alle aanwezigen. In deze kosmische klankreis leggen we samen mogelijkheden open voor het dieper ervaren van het nulveld, je rechterhersenhelft, het JEH-SU’H JAH veld. Een vibratie van kracht, vrede, vertrouwen, vriendschap en respect, die onze blauwdruk is.

Gedurende deze klankreis zullen er momenten ontstaan waarin je jouw frequentie kunt inbrengen middels je eigen stem, vrij klankend, samen zingend vanuit een vrij bewustzijn, zonder vorm of bladmuziek. Een kosmische kathedraal van krachtige vibraties, vrij en ongekaderd.
Wil je niet zingen dan is jouw aandacht de bekrachtiging voor de vibraties die ontstaan.
Zo ontstaat het samenveld dat een boodschap zal zijn aan onze allianties, Wij Zijn Hier!

Praktisch

Datum: zondag 2 juli
Tijd: 14.30 – 17.00
14.00 deur open, na afloop is er ruim tijd om na te vibreren en elkaar te ontmoeten
Locatie: Witte Kerkje, Hoofdstraat 1, Terheijden (Breda)
Uitwisseling: €22,-,
Aanmelden: www.wakkerbewustzijn.nl
Bereikbaarheid en parkeren: www.wakkerbewustzijn.nl

Je bent van harte welkom!

Wil je weten waar we de komende tijd te horen zijn? Kijk dan hier.

Over Siem

Siem speelt al van jongs af aan slagwerk en percussie. Zijn handelsmerk is zijn spontane, vrije en creatieve geest. Hij werkt met grote regelmaat samen met ensembles Spirit Connection en Nectar, en een keur aan musici waaronder Ton Snijders, Atzko Kohazhi, Jyoti Verhoeff , Ute Kreidler, Norma Brooks, Aura Bouw, Mike del Ferro, Emiel Scholsberg en Eddy Koopman, waarmee hij zowel op het podium als in de studio mee samenwerkte.
Lees meer over Siem op cliqfrequency.nl

Over alida

alida studeerde bugel (flügelhorn) en directie aan het conservatorium in Alkmaar, was concertmeester bij het Noordhollands Fanfare Orkest en dirigeerde jarenlang talloze blaasorkesten in Noord-Holland. Ze startte een praktijk en een holistisch centrum, Wakker bewust zijn in Alkmaar, geeft individuele sessies, workshops en trainingen met als kern; bewust zijn en bewustzijnswetenschappen.
Sinds een aantal jaren is ze met haar instrument een andere weg ingeslagen. Een vrije, niet aan akkoorden of bladmuziek gebonden vorm van musiceren die de mogelijkheid geeft spontaan en in het moment af te stemmen op sfeer en emotie.
Lees meer over mij.

Over Anne

Als ik mezelf vanuit dit moment zou omschrijven dan kan ik voelen dat ik een zeer sterke verbinding heb gemaakt met mijn eigen bronvermogen. Ik voel mij vrijer, krachtiger in het aanwezige in mij dat er voor zorgdraagt dat mijn van origine vrolijke aard en de krachtige behulpzaamheid in karakter steeds meer synchroniseert met deze huidige dagelijkse werkelijkheid.
Dit zelf vrijgezette Bron-bewustzijn, zorgt voor de nodige eigen informatie vanuit vrije energievelden die overal in, om en door ons als mens heen lopen: alles is energie. Deze bevat frequentietrillingen waar informatievelden in opgeslagen liggen. Mijn bronverbinding maakt dat de informatie vrijkomt om buiten de waarneming van de matrix-controle lagen om te kijken en velden uit te lezen. 

Ik sta dicht in contact met welwillende Sterrenallianties die met ons in contact staan, en willen komen staan, en nu nog achter de controle tijdlijnen, zich beschikbaar stellen. Wanneer wij vanuit eigen kracht onze vermogens terugzetten en ons bewustzijn vergroten, staan zij tot onze beschikking om steeds meer in samenwerking te komen en zo de nodige informatie uit te gaan wisselen.
Zo krijg ik via het contact ook de vrij gesproken taal of klanken mee waarin codes en ons eigen herinnering/herenigings-informatie beschikbaar wordt gesteld. Eigenbereidheid om dit contact toe te staan waardoor het mogelijk is om deze informatie via mij door te laten stromen en met jou of meerdere te delen. Dit kan zorgen voor de nodige activering in het eigen bewustzijn om meer en meer het eigen autonome veld van je eigen kernkwaliteit terug te gaan zetten in dit matrixbewustzijn.

 

Datum

jul 02 2023
Verlopen!

Tijd

14:30 - 17:00

Kosten

€22,00

Meer Info

Reserveren

Locatie

Terheijden (nabij Breda)
Witte Kerkje, Hoofdstraat 1

Organisator

Alida Holwerda
Alida Holwerda
Telefoon
06-53791496
Email
contact@alidaholwerda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *