In Stilte Aanwezig

Uit Stilte Aanwezig
Dan Klinkt
Waar klank ons iets zegt
Door werkelijk te horen
Wat gewaar naar jezelf is
Waar het AL ons laat zien
Het kunnen zien met andere ogen
Voorbij de materie
Om dan het werkelijke levensveld te verenigen
In één Fluïde samen thuis te zijn

 

Deze middag staat in een wending van samen bekrachtigen, vanuit de stilte fluïde sfeer die wij allen in ons dragen. Waar vanuit wij kunnen voelen voorbij lagen.
In dit moment van samenvloeien geven we samen een impuls aan het krachtveld in het hier.
Om vanuit ons lichamelijke voertuig te kunnen shiften en transfigureren, in het gewaar zijn van wie wij werkelijk zijn.
Zo smelten we dan samen naar één thuis, in één kracht, in één substantie.
Die direct in het wereldse veld mag vloeien. En zich uitzendt naar alle oorden die open zijn om te ontvangen.

Deze middag wordt gedragen door klank. Hieraan werken mee:

ALIDA HOLWERDA | Flügelhorn
SIEM RANOESETIKO | Symphopercussion
MARTIJN VAN STAVEREN | Bekrachtiging
RENSKE BEGUIN | Cello
VOCALISTEN

En al onze LIEVE VRIJWILLIGERS

Praktisch

Datum: 10 september 14.00h
Locatie: Zandberglaan 58 | Breda
Info & aanmelden https://wakkerbewustzijn.nl/activiteit/in-stilte-aanwezig-10-september-breda/
Uitwissling 25 euro
Gratis parkeren

Over Siem

Siem speelt al van jongs af aan slagwerk en percussie. Zijn handelsmerk is zijn spontane, vrije en creatieve geest. Hij werkt met grote regelmaat samen met ensembles Spirit Connection en Nectar, en een keur aan musici waaronder Ton Snijders, Atzko Kohazhi, Jyoti Verhoeff , Ute Kreidler, Norma Brooks, Aura Bouw, Mike del Ferro, Emiel Scholsberg en Eddy Koopman, waarmee hij zowel op het podium als in de studio mee samenwerkte.
Lees meer over Siem op cliqfrequency.nl

Over alida

alida studeerde bugel (flügelhorn) en directie aan het conservatorium in Alkmaar, was concertmeester bij het Noordhollands Fanfare Orkest en dirigeerde jarenlang talloze blaasorkesten in Noord-Holland. Ze startte een praktijk en een holistisch centrum, Wakker bewust zijn in Alkmaar, geeft individuele sessies, workshops en trainingen met als kern; bewust zijn en bewustzijnswetenschappen.
Sinds een aantal jaren is ze met haar instrument een andere weg ingeslagen. Een vrije, niet aan akkoorden of bladmuziek gebonden vorm van musiceren die de mogelijkheid geeft spontaan en in het moment af te stemmen op sfeer en emotie.
Lees meer over mij.

Over Martijn
Martijn is al vanaf klein jongetje af aan bezig met het onderwerp “het UFO fenomeen, ruimtevaart & buitenaardse ontmoetingen”. Hoewel hij een kanttekening zet bij de uitdrukking “buitenaards” en liever spreekt over bezoekers uit andere werkelijkheden. In de alledaagse werkelijkheid is het toch veelal een thema wat “buitenaards” wordt genoemd. Martijn beschrijft hoe verschillende (inter)dimensionale rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over Planeet Aarde in onze huidige werkelijkheid en hoe dit onderwerp direct verbonden is met de wereldwijde gebeurtenissen. Ook spreekt hij over grote zeer barmhartige hoogontwikkelde beschavingen die samenwerking in een constellatie die het verstand ver te boven gaan. Het is juist déze informatie die de mensheid moet bereiken, zonder geloofsystemen en wegzweefrondes. Zoals Martijn heel vaak zegt: “met de voeten op de Aarde”.
Martijn is niet gelinkt aan spirituele modellen en bespreekt een radicaal andere benadering van de multidimensionale onderwerpen. Hij is geen complotdenker en waarschuwt juist om niet achter de alternatieve “feiten” en spirituele modellen aan te lopen. Zelfonderzoek en respectvolle benadering van een uiterst precair onderwerp zijn volgens hem de grondtoon van de wijze hoe je deze onderwerpen zou kunnen benaderen. Met respect en in waarde over elkaar spreken en in gesprek gaan met elkaar hoort daarbij. Hij is een getalenteerde remote viewer en volgt gedurende zijn leven de achterliggende buitenaardse agenda’s. Deze agenda’s manipuleren de mensheid op een ernstige wijze en houden ons bewust af van kwantum evolutie. Evolutie overigens, die de Mensheid volgens Martijn in een ander tijdsstadium al reeds heeft volbracht(!)
Martijn raakte als kind betrokken bij een grootschalig ruimte-tijd programma, uitgevoerd door uiterst zelfingenomen buitenaardse beschavingen die samenwerken met futuristische militaire afdelingen van de Aarde. Tijdens deze interventies werd en wordt Martijn bijgestaan door zeer geavanceerde barmhartige intelligenties. Hiertoe behoren verschillende anders uitziende wezens dan mensen, maar ook menselijke wezens ongeveer zoals wijzelf en anderen weer exact zoals de Aardse Mens. Deze beschavingen gaven veel informatie over hoe wij op eigenzinnige wijze een positieve kentering kunnen veroorzaken in de huidige wereldwijde systemen.
Martijn vertelt vanuit zijn eigen ervaringen dit onthullende maar zeker ook zeer bemoedigende verhaal. Een verhaal waarin hij letterlijk belet werd dit naar buiten in de openbaarheid te brengen. Volgens Martijn zijn de bezetters van onze mind operationeel in alle lagen van tijdlijnen en voorzien en beïnvloeden zij telkens alle stappen van de mens op Aarde. Echter, de mens beschikt over een (vergeten) vermogen dat deze loep kan doorbreken. Het is juist dít vermogen dat zelfzuchtige “partijen” bij ons inactief willen houden. Het is het voelende emotionele intelligentie vermogen die ruimte & tijd beïnvloedt. Het is het vermogen om anders te kijken en werkelijk jezelf te zijn. De reacties van de werkelijkheid hierop zijn enorm!
De terugkeer van bewustzijn die deze kracht inhoudt, is gelijk aan de terugkeer van Oorspronkelijk bewustzijn. Sommige mensen noemen dit de Christuskracht, anderen noemen het weer anders. De naam is niet belangrijk, de intensiekracht is dat des te meer. Voor Martijn gaat het dan ook beslist niet om spiritualiteit, maar om zuiver BewustZijn. Bewustzijn komt van binnenuit, vanuit jeZelf! Spiritualiteit is meestal aangeleerd vanuit modellen waarbij de eigen denk en voelkracht achterwege blijft. Zelf voelen en zelf denken is wat we terugzien in het woord “scheppen”. Scheppen is het laten ontstaan van evenwichtige trillingsvelden, organische hologrammen worden ze ook wel genoemd.
De grote liefde voor Moeder Aarde en haar bewoners heeft Martijn aangezet om mede-inspirator te zijn om collectief een krachtige en liefdevolle impuls te geven, zodat er gezamenlijk een nieuw tijdperk kan worden ingeluid. Een tijdperk waarin we kunnen terugkeren naar de werkelijke basis van ons Aardse bestaan met daarin centraal onze verbindingen met het Universum en de Kwantum Kosmos.

Over Renske
Na haar Bachelor- en Masterstudie aan het conservatorium heeft Renske in vele professionele orkesten gespeeld. Ze heeft aan een tiental cd-opnames meegewerkt. Maar het echte Vrije spelen en zingen, zoals ze als kind deed, heeft ze weer moeten herontdekken. In eigen improvisatie werd haar vrijheid en verbinding weer voelbaar. Ze heeft ontdekt dat muziek helend kan werken en dat muziek dimensies verbindt.

Wil je weten waar we de komende tijd te horen zijn? Kijk dan hier.

 

 

Datum

sep 10 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

€25,00

Meer Info

Meer Lezen

Organisator

Alida Holwerda
Alida Holwerda
Telefoon
06-53791496
Email
contact@alidaholwerda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *