Leven in deze realiteit | Helderheid in de verborgen geschiedenis

Gevoelsherinneringen

Leven in deze realiteit is lang niet altijd eenvoudig. Ergens diep van binnen weten en voelen we dat er andere mogelijkheden zijn, mogelijkheden van vriendschap, verbinding, gelijkwaardigheid en Menselijkheid die als gevoelsherinnering in ons verankert liggen.

Is dit het nu?

Maar waarom zien we dat zo weinig terug in onze samenleving. Deze kernwaarden lijken meer en meer te verdwijnen en plaats te maken voor vervreemding en verharding. Best gek dat we ons voor kunnen stellen dat we in een fijne wereld wonen, daar ook (gevoels-)herinneringen aan hebben, maar dat we dat niet altijd kunnen ervaren in ons eigen leven. En als we het al ervaren dan lijkt dat in een gelimiteerd tijdslot.

Maar hoe zit het dan wel

Hoe repatriëren we onze oorspronkelijke gevoelens en kernwaarden. Om daar een goed antwoord op te geven is kennis van het functioneren van deze realiteit nodig, basiskennis van kwantumfysica en een bredere kijk op onze historie. De geschiedenis van deze aarde zoals we die in de geschiedenisboeken lezen is maar een zeer, zeer klein deel van een veel groter geheel. Het functioneren van deze realiteit, althans, wat er van over is, is een onderdeel van deze verborgen geschiedenis.

Wie ben jij?

Deze dag gaat over jou, over jouw lichaam, en over hoe deze realiteit reageert op jouw bewustzijn. Belicht vanuit een heel breed en ver uitgezoomd perspectief. Voor de duidelijkheid … geen complot-theoriën, wel informatie die wat teweeg kan brengen in jouw beleving van deze wereld en wellicht bestaande paradigma’s bevraagt en kritisch tegen het licht houdt.

Deze themadag wordt regelmatig geprogrammeerd. Telkens is de informatie en thematiek interactief aansluitend op het moment en op jouw inbreng.

 

Praktisch
Data: zondag 2 april
Tijd: 10.00 – 16.00u, deur open half uur van tevoren
Locatie: Wakker bewust zijn, Westerweg 14, Alkmaar
Vergoeding: €35,-, contant te voldoen bij aanvang
Aanmelden: mail naar contact@alidaholwerda.nl
Bereikbaarheid en parkeren: www.wakkerbewustzijn.nl

Neem je eigen lunch mee, voor thee en koek wordt gezorgd. Tegen een kleine vergoeding is er tijdens de lunch hart- en huis gemaakte soep aanwezig.

Je bent van harte welkom!

 

Wil je meer weten over de trainingen die ik geef kijk dan hier.

 

Datum

apr 02 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€35,00

Meer Info

Meer Lezen

Organisator

Alida Holwerda
Alida Holwerda
Telefoon
06-53791496
Email
contact@alidaholwerda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *